Ads Top

Mobiel Bankieren App ING ook voor BlackBerry

Vanaf deze week kunnen klanten van de ING overal hun bankzaken regelen op hun BlackBerry. Met de Mobiel Bankieren App voor BlackBerry kunnen zij snel van hun betaal- en spaarrekening geld overmaken, hun actuele saldo checken en de laatste af- en bijschrijvingen bekijken. De app is gratis te downloaden in AppWorld.
Vorige week voegde de ING het adresboek toe aan de Mobiel Bankieren App voor iPhone, iPad en Android. Sinds de introductie in november hebben 800.000 klanten de Mobiel Bankieren App gedownload.
Met de introductie van de Mobiel Bankieren App voor BlackBerry-gebruikers zullen naar verwachting ook andere klantgroepen gebruik gaan maken van mobiel bankieren. Zo is tussen de 10 en 12 procent van de klanten die met de browser op hun toestel mobiel inloggen op Mijn ING, BlackBerry gebruiker. Het zijn vooral jongeren die mobiel inloggen via de BlackBerry.
Iedere dag groeit het aantal klanten dat gebruik maakt van de Mobiel Bankieren App. Gemiddeld wordt deze ongeveer 300.000 keer per dag gebruikt, met een hoogtepunt van meer dan 400.000 gebruikers op één dag. Het bedrag van betaaltransacties dat met de app wordt gedaan, varieert tussen de 140 en 155 euro. Veel jong volwassenen maken gebruik van de app, maar ook ouderen. De oudste gebruiker is 98 jaar oud.
Tijdens de lancering van de Mobiel Bankieren App in november deed de ING de oproep om zoveel mogelijk suggesties voor verbeteringen door te geven. Meer dan 25.000 klanten hebben inmiddels via de feedback knop in de app aan deze oproep gehoor gegeven. De ontwikkeling van de app gaat klantgedreven: de volgorde van de aanpassingen wordt bepaald door de wensen van de klanten. Dit resulteerde onder andere tot de versnelde invoering van het adresboek. Ook in de Mobiel Bankieren App voor BlackBerry kunnen klanten van de ING hun feedback geven.
In de loop van dit jaar verwacht de ING ook voor zakelijke gebruikers de Mobiel Bankieren App te kunnen lanceren.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.