Ads Top

420.000 deelnemers voor FiNBOX

Op 15 februari introduceerden ABN AMRO, ING en Rabobank gezamenlijk FiNBOX, de nieuwe financiële inbox binnen internetbankieren. Eén maand na de lancering is het aantal aanmeldingen van consumenten explosief gestegen. In deze maand zijn er 70.000 nieuwe aanmeldingen geweest. Het totaal aantal deelnemers aan FiNBOX - voorheen Digitale Nota / NotaBox - komt hiermee uit op zo'n 420.000.
Boele Staal, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken: "Een maand geleden zijn we met ABN AMRO, ING en Rabobank begonnen om consumenten en organisaties bekend te maken met FiNBOX. Het hoge aantal nieuwe aanmeldingen in dit korte tijdsbestek geeft aan dat het grote publiek positief tegenover het concept van digitale financiële post staat."
Op dit moment zijn er bijna 200 organisaties die financiële post, zoals facturen, pensioenoverzichten, polisbladen en salarisstroken via FiNBOX verzenden. Dit aantal breidt zich steeds verder uit.
Het succes van FiNBOX zit in de grote meerwaarde voor zowel de organisatie als de klant. Voor de klant speelt gebruiksgemak en overzicht de hoofdrol. Financiële post wordt op één plek ontvangen, binnen de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. Betalen gaat eenvoudig met slechts een paar clicks en alle documenten worden zeven jaar bewaard. Voor organisaties betekent FiNBOX service aan de klant en een efficiencyslag in tijd en geld.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.