Ads Top

Opkomst binaire optie handel in Nederland

Binaire opties het klinkt heel ingewikkeld, echter is de handel in deze opties makkelijker dan de meeste financiële producten. Het principe is zeer simpel, de belegger kiest een beurs (de AEX), hierbij voorspelt hij dat de beurs over een bepaalde looptijd hoger of lager zal staan, de looptijd kan hij zelf bepalen en kan variëren van 10 minuten tot enkele weken. Is zijn voorspelling juist ontvangt hij een hoog rendement (soms wel 85 procent), is zijn voorspelling niet uitgekomen verliest hij zijn inleg. 
De handel in binaire opties is rond 2010 in Amerika in het klein geïntroduceerd. Echter verspreidt het product zich wereldwijd in een zeer groot tempo en wordt nu door de grotere online forex brokers steeds vaker aangeboden en betreft het inmiddels een markt met een omzet van honderden miljoenen.
In Nederland is Pip Invest sinds het begin van dit jaar als eerste volledige Nederlandse broker van start gegaan. Dit bedrijf is het product gaan aanbieden om een simpel te begrijpen tegenhanger van de Turbo’s, Speeders en sprinters te leveren. Ook zijn zij van mening dat via hun platform de beginnende belegger op een zeer duidelijke manier kennis kan maken met de handel in opties.
Deze vraag blijft sinds de introductie van het product steeds terugkomen. Veel mensen vinden beleggen op korte termijn gokken of het nou met binaire opties is of met andere financiële producten. Korte termijn handelaren vinden dit uiteraard onzin en zijn van mening dat, het verschil zal zijn dat bij gokken uitsluitend de statistische kansverdeling van belang is, terwijl bij speculeren een goede visie voorwaarde is om tot rendement te komen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.