Ads Top

LTO Noord gaat samenwerken met BOVAL in LTO Noord Verzekeringen

LTO Noord, agrarische ondernemersorganisatie in de negen provinciën boven de maas, gaat samenwerken met BOVAL, landelijk financieel dienstverlener met wortels in het agrarisch loonwerk. De samenwerking gaat 1 oktober van start en moet zorg dragen voor expertise, professionaliteit en continuïteit van LTO Noord verzekeringen BV naar de toekomst.
LTO Noord verzekeringen is een onafhankelijk intermediair op het gebied van financiële dienstverlening. Op dit terrein is de laatste jaren veel veranderd en bovendien is de regelgeving en het toezicht enorm aangescherpt. "Dit was voor ons het moment om eens goed naar het toekomstperspectief van LTO Noord Verzekeringen te kijken. We hebben eerst onderzocht wat de mogelijkheden waren om als zelfstandige onderneming verder te gaan, maar hebben uiteindelijk geconcludeerd dat daarvoor te weinig perspectief bestaat. Een samenwerkingsverband leek de beste oplossing en dus zijn we op zoek gegaan naar een samenwerkingspartner", aldus Karst Breeuwsma, directeur ad interim van LTO Noord Verzekeringen.
BOVAL ontwikkelde door de jaren heen al maatwerkoplossingen en concepten voor de agrarische en aanverwante sectoren, die nu ook voor de LTO leden eenvoudig toegankelijk worden.  "Wij onderschrijven de samenwerking als een herbevestiging van BOVAL als branchespecialist in de agrarische en grond-, weg- en waterbouw sectoren" aldus Jaap Eringa, directeur van BOVAL.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.