Ads Top

Compleet financieel inzicht met software

De nieuwe versie van ViewOnCash, het online huishoudboekje van financiĆ«le softwareontwikkelaar Infa, is vanaf nu beschikbaar. Bijzonder is dat er vanaf nu ook gekeken kan worden naar de toekomstige financiĆ«le situatie door een koppeling met MijnKluis, Infa’s financiĆ«le internetkluis voor consumenten.

In Mijnkluis staan gegevens als inkomen, pensioen, verzekeringen, hypotheek en beleggingen overzichtelijk op Ć©Ć©n plek en kunnen toekomstige inkomensscenario’s en risico’s helder in beeld worden gebracht. ViewOnCash onderscheid zich hiermee van andere online huishoudboekjes. Persoonlijke financiĆ«n bestaan namelijk uit meer dan alleen de huidige inkomsten en uitgaven.

Ook kunnen consumenten in deze nieuwe versie op verschillende manieren hun uitgavenpatroon vergelijken. Iedere gebruiker kan zijn/haar financiƫle gegevens anoniem vergelijken met andere groepen gebruikers in ViewOnCash. Daarnaast kan men nu de uitgaven vergelijken met de normen van het Nibud (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting). Om gebruik te maken van de Nibud vergelijking is een registratie voor MijnKluis noodzakelijk.

Doordat men niet alleen naar de huidige financiƫle situatie kijkt, maar ook naar de toekomst, worden financiƫle verrassingen voorkomen. Via het adviessysteem van de eigen financieel adviseur worden de gegevens van MijnKluis gedeeld. Zo kan de consument altijd vertrouwen op ondersteuning en deskundig advies. De banktransacties in ViewOnCash blijven alleen toegankelijk voor de consument. ViewOnCash biedt met deze nieuwe koppeling een unieke combinatie voor compleet financieel inzicht in een beveiligde omgeving.

Vanuit ViewOnCash kan men ook uitgaven vergelijken met de cijfers van het Nibud (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting), zodra de koppeling met MijnKluis actief is. Hierdoor wordt het mogelijk het persoonlijke huishoudboekje anoniem te vergelijken met andere vergelijkbare Nederlandse huishoudens. De Nibud referentiecijfers in MijnKluis kunnen ook worden aangepast met de financiƫle gegevens uit ViewOnCash. Hierdoor is het mogelijk toekomstige uitgaven beter te voorspellen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.