Ads Top

N26 breidt Nederlandse aanbod uit met beleggen in aandelen en ETF’s

Digitale bank N26 lanceert het platform voor beleggen in aandelen (Stocks) en ETF’s voor de Nederlandse markt. Hiermee kunnen alle rekeninghouders aandelen en ETF’s kopen en verkopen voor 0,90 cent per transactie, rechtstreeks in de N26-app.

Via het nieuwe platform kunnen klanten fractionele aandelen van de populairste Europese en Amerikaanse activa op de wereldwijde aandelenmarkten kopen en verkopen tegen een marktleidende uitvoeringsprijs, dankzij N26's samenwerking met Upvest.

N26-klanten met N26 You- en N26 Metal-lidmaatschappen profiteren ook van gratis transacties als onderdeel van hun abonnement. N26 You-klanten hebben vijf gratis transacties per maand inbegrepen, terwijl N26 Metal-klanten vijftien gratis transacties per maand krijgen. Daarnaast biedt de digitale bank gratis beleggingsplannen aan waarmee klanten hun beleggingen automatisch en periodiek beheren en zo goede financiële gewoonten ontwikkelen.

Klanten kunnen in de N26-app gemakkelijk een overzicht bekijken van hun aandelen- en ETF-portefeuille en gekochte activa naast hun Instant Savings-accounts, hiermee krijgen ze een een volledig overzicht van hun financiën.

Rekeninghouders van N26 die de identiteitsverificatie en geschiktheidscontroles van N26 met succes hebben afgerond, kunnen zich aanmelden om hun beleggingsaccount in enkele seconden te openen en te beginnen met beleggen. Fondsen voor het kopen van aandelen en ETF’s kunnen vervolgens eenvoudig van de hoofdrekening naar de beleggingsrekening worden verplaatst en met slechts een paar tikken worden geïnvesteerd.

Om hun gekozen aandeel of ETF te kopen, hoeft een klant alleen het gewenste actief en het bedrag dat ze willen verhandelen te selecteren. De bijbehorende kosten worden transparant weergegeven en moeten worden beoordeeld en bevestigd voordat elke transactie wordt uitgevoerd. Het contante equivalent van de transactie wordt afgetrokken van het banksaldo van de rekeninghouder. Klanten profiteren ook van duidelijke visualisaties van hun aandelen- en ETF-portefeuille, waardoor het eenvoudig is om hun aankoopgeschiedenis en portefeuilleontwikkeling in de loop van de tijd te volgen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.