Ads Top

Marianne Tijssen versterkt bestuur Univé

Het bestuur van Coöperatie Univé U.A. draagt mevrouw Marianne Tijssen ter benoeming als niet-uitvoerende bestuurder / vice-voorzitter aan de ledenraad voor. Daarnaast zal zij de rol van voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) van dochterbedrijven N.V. Univé Schade en N.V. Univé Her gaan vervullen.
Met de benoeming van Tijssen geeft Coöperatie Univé U.A. invulling aan haar doelstelling om tenminste één vrouwelijke bestuurder / RvC-lid te benoemen. Het one tier board van Coöperatie Univé U.A. zal na haar benoeming bestaan uit vier niet-uitvoerende bestuurders en twee uitvoerende bestuurders. De overige bestuurders zijn:
Tijssen heeft haar sporen verdiend binnen ABN AMRO. Haar laatste functie daar was statutair directeur van een dochteronderneming (in consumentenkredieten en credit cards). Zij is momenteel founder/directeur (CFO/COO) van een nieuwe IT-vendor in Nederland in financial services. Daarnaast bekleedt zij enkele toezichthoudende functies. “Univé is een prachtig merk. Ik verheug me erop om vanuit de centrale organisatie samen met de Regionale Univé’s te bouwen aan de toekomst van Univé.”, aldus Tijssen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.