Ads Top

Smartfee.nl lanceert Duitse Volksbank Hypotheek

Vanaf 1 oktober heeft de Nederlandse consument de keuze uit een nieuwe hypotheek: de Duitse Volksbank Hypotheek. Dit product van de Volksbank Emmerich-Rees EG is ontwikkeld in samenwerking met Smartfee.nl. Het transparante verdienmodel van de Nederlandse hypotheekverstrekker Smartfee.nl in combinatie met de lage rentetarieven van de Duitse Volksbank zorgen voor een grensverleggend product.
De nieuwe Volksbank hypotheek richt zich op de oversluitmarkt boven de NHG-grens van EUR 265.000,-. De geldende voorwaarden sluiten goed aan op de huidige behoefte naar zekerheid. Zo geldt er een aflossingsverplichting op basis van banksparen en/of annuïteit en wordt er maximaal 90% van de executiewaarde geleend. Met een vergelijkbare rentevast periode van 5 en 10 jaar ligt het rentevoordeel op dit moment op minimaal 0,45%. Bij een hypotheek van bijvoorbeeld EUR 275.000,- loopt dat voordeel in 10 jaar tijd op tot ruim EUR 10.000,-.
Smartfee.nl werkt samen met een select aantal tussenpersonen en verwacht in de 1ste halfjaar van 2012 een omzet ruim 25 miljoen te behalen. Volksbank heeft reeds toegezegd de samenwerking uit te breiden als het nieuwe product goed aanslaat op de Nederlandse markt. Daarnaast worden de mogelijkheden verkend om binnenkort tevens Duitse verzekeringsproducten te introduceren.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.