Ads Top

Ditzo opnieuw de beste online opstalverzekeraar

Respondenten kiezen online voor een opstalverzekering van Ditzo. Dat blijkt uit de Web Performance Scan die WUA! in augustus uitvoerde. Ditzo won ook de vorige meting en pakt ditmaal een grotere voorsprong op de concurrentie. Independer.nl en OHRA staan op plaats 2 en 3. In totaal gaven de respondenten 212 beoordelingen over 44 verschillende websites.
De website van Ditzo is de best vindbare van de branche. 57,5% van de respondenten komt erop terecht. Ditzo.nl scoort vervolgens goed op de thema's Vertrouwen en Web Imago. Het aandeel van de totale voorkeur stijgt van 15% in februari naar 22,5% in augustus.
Independer.nl stijgt 2 plaatsen en eindigt als tweede. De online vindbaarheid steeg van 37,5% naar 52,5%. De website behaalt de eerste plaats op het thema Doorgaan: 95% van de bezoekers besluit om door te klikken na de eerste indruk. Independer.nl scoort verder vooral goed op Gebruiksvriendelijkheid.
Ook OHRA.nl wordt beter gevonden dan zes maanden eerder. OHRA stijgt van de 9e naar de 3e plaats op de ranglijst. 42,5% van de respondenten raadpleegt de website voor een opstalverzekering. Goede scores zijn er voor Vertrouwen en Web Imago. 10% van de respondenten kiest voor een opstalverzekering van OHRA.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.