Ads Top

Online verzekeraar Ditzo lanceert App voor iPhone

Meteen zien waar je voor verzekerd bent en wat te doen bij schade. Met de nieuwe app van Ditzo hebben klanten inzicht in alle belangrijke informatie van de Ditzo verzekeringen binnen handbereik. De mobiele applicatie van de online verzekeraar is vanaf vandaag gratis te downloaden voor de iPhone.
“Bij Ditzo doen we er alles aan om onze klant centraal te stellen. In onze communicatie zijn we duidelijk, klanten weten bij ons waar ze aan toe zijn. Met de lancering van de Ditzo App gaan we daarin nog een stap verder”, vertelt Peter Hoitinga, Directeur van Ditzo. “Het is een handige gadget waarmee klanten - waar ze ook zijn - snel toegang hebben tot verzekeringszaken bij Ditzo. Op deze manier maken we de informatie over verzekeringen bij Ditzo nog toegankelijker. Bovendien heb  je meteen de belangrijkste telefoonnummers bij de hand. Denk hierbij aan noodnummers en nummers die je kunt bellen bij een ongeluk of autoschade.”
Alle verzekeringen van Ditzo zijn via de App te bekijken. Naast informatie over bijvoorbeeld de dekking van de autoverzekering, hebben klanten ook inzicht in de reis-, rechtsbijstands-,  woonhuis- inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. De Ditzo App geeft een helder overzicht van waar klanten wel en niet voor verzekerd zijn en vertelt wat te doen bij schade. Daarnaast kunnen klanten via de app meteen contact opnemen met Ditzo om een aanvullende verzekering af te sluiten. Ook kunnen klanten via de app rechtstreeks telefonisch contact opnemen met de schadeafdeling, het klant-relatiecentrum van Ditzo en noodnummers.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.