Ads Top

Getronics en Allshare gaan geïntegreerde ICT bieden voor retail banken

Getronics, ICT dienstverlener en een dochterbedrijf van KPN, en Allshare, bancaire software specialist, hebben een overeenkomst bereikt voor de integratie van datacenter services van Getronics met retail banking software van Allshare. Het resultaat is een “one-stop-shop” voor de bancaire sector, die complete en schaalbare ICT oplossingen biedt. De samenwerking gaat hardware, software en services als één service aanbieden.
Getronics en Allshare zien in de bancaire wereld steeds meer behoefte ontstaan aan schaalbare, flexibele en modulaire ICT oplossingen. Deze behoefte wordt ingegeven door noodzaak om met een korte time-to-market,flexibele producten aan consumenten te kunnen leveren. De samenwerking van Getronics en Allshare richt zich op de integratie van dienstverlening en software, zodat voor retail banking een complete naadloze oplossing ontstaat. Deze oplossingen worden modulair aangeboden; klaar voor gebruik met een aanzienlijk kortere implementatietijd en transparante en voorspelbare kosten. De hardware, software en services worden gezamenlijk als één service aangeboden. Banken zijn zo in staat om meer, efficiënter en effectiever uit te besteden tegen lagere kosten.
De geboden oplossingen liggen zowel op het gebied van internet- en mobile banking als op het gebied van ondersteuning van kantoren-en intermediairnetwerken en omvatten een complete range aan retail banking business lines.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.