Ads Top

Nieuwe Rente App meest actueel met overzicht hoogste spaarrente

Rente App biedt ieder moment van de dag alle mogelijke informatie over Direct Opvraagbare Spaarrekeningen in Nederland. De gratis app maakt gebruik van de officiƫle gegevens van financiƫle instellingen. De data is iedere dag actueel en wordt 's avonds rond 20:00h alvast geupdate met de rentewijzigingen van de volgende dag.
Na het downloaden van de app uit de iTunes App Store zal de app de meest actuele rentes inlezen van alle spaarrekeningen in Nederland. De gebruiker ziet nu voor drie 'vanaf' bedragen de spaarrekeningen op rente gesorteerd. Er kan worden gekozen voor EUR 1.000, EUR 10.000 of EUR 25.000. Voor elke spaarrekening kunnen de details bekeken worden door erop te klikken. Hier toont de app de exacte voorwaarden en eventuele speciale acties.
De volgende keer dat de app gebruikt wordt, laat hij de renteverschillen zien t.o.v de laatste keer dat de app gebruikt is of de actuele rentes zijn gedownload. Op de detailpagina kan met de groene 'meer informatie' knop doorgeklikt worden naar de website van de aanbieder voor meer informatie of om de spaarrekening direct aan te vragen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.