Ads Top

ERGO: Focus op duurzaam verzekeren

ERGO zal in haar reclamecampagnes de komende tijd de Dutch Iron Horse Electric centraal zetten. Het betreft hier een elektrische fiets die de ouderwetse degelijkheid combineert met moderne gemakken. Het gaat hier om een verstevigde omafiets met dikke banden, een zadel dat zit als een zetel en elektrische trapondersteuning, waarmee je met ontspannen fietsen twee keer zo snel gaat als normaal. Bijzonder is ook dat de Horse is uitgerust met twee extra voorzieningen: een speciaal gestroomlijnde kilteparaplu die bescherming tegen de regen biedt en een draagsysteem achterop de fiets voor een tablet, zoals de iPad.
Oud-minister Willem Vermeend zit bij de campagnes in Nederland op de Dutch Iron Horse Electric. Willem Vermeend, zelf fanatiek fietser en groene investeerder, verwacht dat deze fiets voor het woon-werkverkeer en in de stad niet alleen in Nederland een populair vervoermiddel zal worden, maar ook in trendsettende steden zoals Barcelona, Parijs, Rome, Berlijn en Londen.
"ERGO heeft duurzaamheid decennialang hoog in het vaandel staan. Duurzaamheid die niet alleen een ecologische betekenis heeft, maar ook vooral een langetermijnvisie en verantwoording. Dit reflecteert zich in een menselijke kant en een bewuste keuze voor eenvoud en transparantie. Kortom: duurzaamheid in de breedste zin van het woord" aldus Theo Oskam.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.