Ads Top

Woekerpolisscan Besparingsplanner aanbevolen door Het Verzekeringsblad

In de rubriek "op de pijnbank" heeft Het Verzekeringsblad de woekerpolisscan van Stichting Besparingsplanner onder de loep genomen en beoordeeld met een rapportcijfer 9. "De woekerpolisscan is eerlijk, feitelijk en objectief", aldus Michiel Huisman, de hoofdredacteur van het blad.
Consumenten die een woekerpolis hebben, weten vaak niet hoe ze hier van af moeten komen. Verzekeraars, banken en tussenpersonen komen onder druk van de politiek met uiteenlopende oplossingen, maar deze beperken zich veelal tot het omzetten van de polis naar een nieuw product. Maar dit is in veel gevallen niet altijd het beste en goedkoopste alternatief. De Besparingsplanner heeft daarom een woekerpolisscan ontwikkeld waarbij de consument op een begrijpelijke wijze zelf tot de conclusie komt welke oplossing in zijn situatie het beste is. "Inzicht, overzicht en een actieplan. Zo simpel is de woekerpolisscan", zegt Het Verzekeringsblad daarover.
In een reactie op het artikel, zegt Joost Meyboom, voorzitter van Stichting Besparingsplanner: "We hebben de woekerpolisscan ontwikkeld omdat wij in de markt veel oplossingen zien die gericht zijn op het verkopen van een nieuw product. We zijn dan ook erg blij met de hoge waardering van Het Verzekeringsblad".
"De polishouder van een beleggingsverzekering die Stichting Besparingsplanner inschakelt,  krijgt een professionele financieel adviseur op bezoek die in ongeveer anderhalf uur op een gestructureerde manier zijn of haar polis analyseert en die vervolgens de (zes) mogelijkheden doorneemt die ter beschikking staan. Daarna kan de polishouder zelf een gefundeerd besluit nemen tussen stoppen of doorgaan en alles wat daar tussenin zit. Werkt het zo? 'Ja, het werkt! Ik heb het aan den lijve ondervonden,' aldus hoofdredacteur Michiel Huisman. "

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.