Ads Top

Bokkz helpt Nederlanders minder belasting te betalen

Honderdduizenden Nederlanders betalen ieder jaar te veel belasting omdat het aangifteprogramma van de Belastingdienst niet optimaal en te beperkt is. Ruim 70 procent van de belastingbetalers gebruikt dit aangifteprogramma van de Belastingdienst. Wat veel Nederlanders niet beseffen, is dat ze allerlei voordelen laten liggen waarop ze gewoon recht hebben!
Een eenvoudig voorbeeld is de verdeling van inkomen tussen partners. Het programma van de Belastingdienst laat de gebruiker wat getallen invullen, maar berekent niet de optimale verdeling. En iemand die met een onverkoopbaar huis zit en daardoor dubbele hypotheekrente heeft betaald, moet er zelf achter komen dat zijn inkomen daardoor lager is en hij misschien recht heeft op zorgtoeslag.
Het kan dus beter. En daarom introduceert Bokkz nu de website www.leukerenmakkelijker.nl Het wordt de nieuwe manier van online belastingaangifte doen. Iedere particulier krijgt van Bokkz hulp om eenvoudig en optimaal de aangifte inkomstenbelasting in te vullen. Bovendien wordt de gebruiker gewezen op welke toeslagen of andere inkomensondersteunende regelingen hij of zij recht heeft, zoals bijvoorbeeld een gemeentelijke toeslag.
Bokkz kost slechts 25 euro per aangiftejaar, inclusief btw. Bokkz is op dit moment nog niet geschikt voor ondernemers of voor particulieren die in het buitenland wonen of werken. De prijs is een vaste prijs per jaar. Geen verborgen kosten. En natuurlijk worden vertrouwelijke gegevens ook vertrouwelijk behandeld, dus geen verkoop aan derden.
Bokkz is een initiatief van een team ervaren fiscaal juristen en IT-ers. Zij hebben de specifieke kennis van belastingadviseur met eenvoudige en slimme software toegankelijk gemaakt voor particulieren. Een van de oprichters is naast Bokkz docent belastingrecht aan de Universiteit van Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.