Ads Top

App ontwikkeld voor het vergelijken en afsluiten van zorgverzekeringen

Als eerste in Nederland heeft vergelijkingswebsite vergelijken.net een app ontwikkeld om zorgverzekeringen te vergelijken op iPad, iPhone of Android phone. Jaarlijks veranderen bijna 1 miljoen mensen van zorgverzekering. Veel mensen die de overstap niet maken vinden het te veel gedoe om zich hier in te verdiepen. Toch valt er veel geld te besparen door te kiezen voor de goedkopere internet variant van een zorgverzekeraar.
Om mensen die moeite en tijd te besparen heeft vergelijken.net een unieke app ontwikkeld om alle zorgverzekeringen snel en simpel met elkaar te vergelijken. Als de app is opgestart verschijnt er een overzicht van alle zorgverzekeringen met de bijbehorende premie voor de basisverzekering in 2013. Aan de rechterzijde van de iPad app kan de verzekering aangepast worden door de gewenste aanvullende opties te selecteren. Ook kan het eigen risico verhoogd worden. De prijzen van de zorgverzekeringen worden zonder enige vertraging aan deze opties aangepast. Zo is het direct duidelijk wat de effecten zijn van gekozen opties en eigen risico en welke verzekering dan het voordeligst is.
Als de de gekozen verzekeraar wordt aangeklikt dan verschijnt een detail pagina. Hier vind men uitgebreide informatie over de aanvullende verzekeringen en kan men van pakket wijzigen. Ook is er een link om alle vergoedingen van de verzekering te bekijken.
Ten slotte is hier mogelijk om direct online de zorgverzekering van keuze af te sluiten door op de groene knop 'Direct afsluiten' te klikken. Hiermee wordt direct de overstap gemaakt naar de zorgverzekeraar van keuze. De nog lopende huidige zorgverzekering wordt daarmee automatisch opgezegd, hier hoeft verder niets voor gedaan te worden.
Zo kan binnen 5 minuten de overstap worden gemaakt naar een goedkopere zorgverzekering via een handige app op de smartphone of tablet. Dit zijn dan een paar minuten die veel geld op kunnen leveren.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.