Ads Top

Nyenrode en ING REF intensiveren kennis over vastgoedfinanciering

ING Real Estate Finance en het Nyenrode Real Estate Center van Nyenrode Business Universiteit gaan de kennis rond vastgoedfinanciering intensiveren. Zij werken daartoe samen in wetenschappelijk onderzoek, talentontwikkeling en onderwijs. Doel is om nieuwe en al aanwezige -maar te weinig zichtbare- wetenschappelijke kennis te verdiepen en te delen met de markt en de klanten in die markt. Zowel nationaal als internationaal.
ING Real Estate Finance en Nyenrode verrichten onderzoek naar de Nederlandse en internationale vastgoedfinancieringsmarkten (institutionele klanten) en zullen daarover researchrapporten publiceren. Hiervoor worden talentvolle medewerkers van ING Real Estate Finance ingezet. Nyenrode organiseert daarnaast elk jaar een aantal summercourses en klantevenementen voor ING Real Estate Finance. Deze vinden plaats op de campus van Nyenrode.
Peter Göbel, alg directeur ING Real Estate Finance Nederland: 'Wij vinden het belangrijk dat onze inzichten en praktijkervaringen rondom vastgoedfinanciering wetenschappelijk worden getest en dat de resultaten naar de praktijk van onze klanten worden vertaald. Nyenrode Business Universiteit en het Nyenrode Real Estate Center staan symbool voor de koppeling tussen ondernemerschap en wetenschap en zijn daarom voor ons een natuurlijke partner.'

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.