Ads Top

Doornvogel wint Menzis pitch

Na een strategische oriëntatie tussen vier bureaus heeft zorgverzekeraar Menzis gekozen voor Doornvogel brand intimacy. Met dit Amsterdamse bureau gaat Menzis een langdurige samenwerking aan op het gebied van klantbehoud. Doornvogel heeft zich positief onderscheiden van de andere bureaus in de pitch, onder meer door de combinatie van creativiteit en database-analyses.
Met ruim 2 miljoen verzekerden is Menzis één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland en zet de mens centraal. Met een totaalconcept voor behoud wil Menzis de klantverwachting overtreffen, met als resultaat een hogere klantloyaliteit. Hiervoor zal samen met Doornvogel een innovatieve aanpak worden ontwikkeld, met een zo persoonlijk mogelijke communicatie richting de klant.
Doornvogel is gespecialiseerd in het vergroten van klantwaarde en klantinzicht, en doet dat met een wonderlijke combinatie van creativiteit en database-analyses. Zo verlengt het de lifetime van de klant, optimaliseert het cross-en upsell en zorgt Doornvogel voor positieve merkambassadeurs. Sinds 2000 verzorgt het bedrijf onder meer loyalty programma's en e-mailcontactstrategieën voor klanten als Eneco, T-Mobile, AnderZorg, Menzis, UPC, PostNL en Koninklijke BDU.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.