Ads Top

Kort banknieuws

'Dolgedraaid' beursalgoritme levert handelshuis fors verlies op

Door een 'dolgedraaid' beursalgoritme heeft het Amerikaanse handelshuis Knight Capital in korte tijd bijna een half miljard dollar verloren op de New York Stock Exchange. De firma stelt dat nieuwe software de problemen heeft veroorzaakt.

Deurmat Rabo ligt vol met claims

In het Londense Liborschandaal slijpen Newyorkse claimadvocaten hun messen. De Rabobank ontkomt er niet aan, maar kan zich volgens advocaat Olav Haazen goed verdedigen.

RBS blijft in het rood

De Britse bank Royal Bank of Scotland (RBS) heeft in de eerste helft van dit jaar een nettoverlies geleden van 2 miljard pond (2,55 miljard euro). Dat maakte de grotendeels genationaliseerde bank vrijdag bekend.

Rijkste man ter wereld een Nederlander?

Een Nederlands staatsburger, uit Delft, claimt de eerste biljonair ter wereld te zijn. Voor de niet-wiskundigen onder u: dat is een rekening met twaalf nullen. Feestelijk! De gelukkige eigenaar van die rekening – althans, dat beweert hij – is Paduka Ekatar Pangeran Ratu Gusti Agung Sri Maharaja Prabhu Hyang Ida Batha a Svambhu Radan Mas Ki Asmoro Wijoyo. Maar u mag hem ook gewoon Kamal Ashwani noemen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.