Ads Top

PCOB op de bres voor seniorvriendelijke schadeverzekeringen

Seniorenorganisatie PCOB, Nationale-Nederlanden en RISK Verzekeringen ontwikkelden samen een seniorvriendelijk schadeverzekeringspakket. Onlangs tekenden de drie partijen een samenwerkingsovereenkomst. Onder de naam Plus Pakketpolis brengt Nationale-Nederlanden via assurantieadviseur RISK Verzekeringen dit pakket op de markt, exclusief voor PCOB-leden.
Vooralsnog kunnen PCOB-leden kiezen uit één of meerdere verzekeringen voor aansprakelijkheid, opstal, inboedel en personenauto's. In de nabije toekomst zullen nog andere producten, zoals een rechtsbijstandverzekering, aan het pakket worden toegevoegd.
Volgens PCOB-woordvoerder Hans van Ronkel is het goed dat er nu een schadeverzekeringsoplossing is gekomen voor senioren. Nog altijd hanteren meerdere verzekeraars polisvoorwaarden met een discriminerend karakter op grond van leeftijd. "Zo'n veertig procent van de autoverzekeraars weigert automobilisten van 64 jaar of ouder te verzekeren." In maart dit jaar heeft de PCOB dit al aangekaart. Van Ronkel: "Daar hebben wij het niet bij gelaten. Met Nationale-Nederlanden en RISK Verzekeringen hebben we de handen ineen geslagen en zijn we gekomen tot de Plus Pakketpolis, een schadeverzekeringspakket dat aansluit op de wensen en behoeften van senioren, zonder discriminerende voorwaarden op grond van leeftijd."

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.