Ads Top

iPhone app van LeasePlan

LeasePlan Bank introduceert vandaag een applicatie voor iPhone en Android gebruikers met de actuele rentes van in Nederland actieve internetspaarbanken. Iedereen met een iPhone, iPad of een Android-telefoon heeft zo via internet overal en op ieder moment van de dag inzicht in de opbouw van hun eigen rentepercentage. De introductie van de mobiele applicatie past naadloos in de transparante werkwijze van LeasePlan Bank.
Gebruikers van de app ontvangen, indien gewenst, een actieve en direct zichtbare melding (pushbericht) op hun mobiel als de rente wijzigt in de spaarrente top 5. Overigens niet alleen van de rentes over de flexibele internetspaarrekeningen zelf, maar ook van termijndeposito's met een periode van een, twee, drie, vier of vijf jaar. Met de spaarcalculator kunnen spaarders vervolgens direct berekenen bij welke bank zij op effectieve basis de hoogste rente krijgen. Fanatieke spaarders kunnen de rentepercentages ook snel wereldkundig maken door deze via Twitter te delen binnen hun eigen sociale netwerk.
De LeasePlanBank App is vanaf vandaag gratis te downloaden. Gebruikers van een iPhone en iPod Touch kunnen de app installeren via de Appstore van Apple; voor Android smartphones is de app te downloaden via het platform Android Market.
De gedachte om de rentestanden transparant te maken door de koppeling met de Euribor sluit naadloos aan bij de spaarpropositie van LeasePlan Bank. De rente van de bank over de internetspaarrekening volgt namelijk automatisch de marktrente en is opgebouwd uit het zogenoemde Euribor tarief verhoogd met een vaste opslag. Maandelijks wordt de rente bijgesteld, waardoor de rente altijd marktconform is. Naast de internetspaarrekening is het mogelijk om het spaargeld voor langere tijd vast te zetten via termijndeposito's. Dit percentage is afhankelijk van diverse factoren en volgt daarom niet direct de Euribor.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.