Ads Top

De Hypotheker gaat Garantie op Advies introduceren


De Hypotheker is van start gegaan met de Nationale Brainstorm Hypotheekadvies. Gedurende drie weken kunnen consumenten op de website van de hypotheekadviesketen aangeven wat zij belangrijk vinden in het adviestraject. Aanleiding voor de brainstorm is de introductie van 'Garantie op Advies' door De Hypotheker, later dit jaar. De ideeën die uit de online brainstorm voortkomen vormen mede de basis bij het inrichten van 'Garantie op Advies'.
Paul van der Meijs, directievoorzitter van De Hypotheker: "Consumenten krijgen al 25 jaar het beste persoonlijke advies van ons. Omdat het vertrouwen in de financiële branche de laatste jaren sterk is afgenomen, zijn consumenten meer dan ooit op zoek naar zekerheid. Die zekerheid gaat De Hypotheker bieden door garanties te geven op haar advies. Doel is om onze klanten een aantal zaken op het gebied van snelheid, duidelijkheid, zekerheid, nazorg en betaalbaarheid te garanderen. Zelf hebben we ideeën hoe deze garanties eruit moeten zien, maar we willen onze klanten ook mee laten denken. We verzamelen in deze brainstorm ideeën van consumenten over de garanties die ze willen zien rond het adviseren en afsluiten van een hypotheek."
De Nationale Brainstorm Hypotheekadvies betekent concreet dat consumenten drie weken lang op de website van De Hypotheker zelf ideeën kunnen aanleveren. Maar ook bestaande ideeën kunnen beoordelen, beter maken of aanvullen. De ideeën van de consument worden meegenomen bij de ontwikkeling van 'Garantie op Advies'. We roepen iedereen op om deel te nemen via www.hypotheker.nl/brainstorm.
De Nationale Brainstorm Hypotheekadvies past binnen een traditie waarbij De Hypotheker de consument een stem wil geven. Vorig jaar was De Hypotheker initiatiefnemer van Nationaal Debat Wonen. Daar maakte ook een serie Twitterdebatten deel van uit, vlak voor de verkiezingen. Op vier achtereenvolgende avonden gingen huiseigenaren, huizenbezitters in spé en politici in discussie met elkaar over NHG, koopsubsidie, hypotheekrenteaftrek en de woningmarkt in het algemeen.
Enkele jaren geleden organiseerde de hypotheekbemiddelaar 'Meldpunt Woonstarters'. Op een gratis telefoonnummer belden toen 1200 starters gedurende drie dagen met klachten, maar ook met ideeën om de woonmarkt makkelijker betreedbaar te maken voor starters. Deze ideeën zijn toen in een Woonstartboek overhandigd aan enkele politici in Den Haag.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.