Ads Top

Dé hulp bij het verkrijgen van ondernemerskrediet is live

Voor veel ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf is het verkrijgen van een passend krediet voor hun onderneming erg moeilijk. De MKB-kredietcoach helpt ondernemers het traject van een kredietaanvraag bij een bank succesvol af te ronden. Dat doet hij door samen met de ondernemer zijn kredietvraag, zijn onderneming en zijn plannen te analyseren en te organiseren. Dan heeft een kredietaanvraag een maximale kans van slagen. MKB-kredietcoach is een initiatief van Jan Wietsma, Peter Houtsma, Karin Kleingeld, Marcel van Heeswijk en Bert Faber. Zij zetten hun jarenlange ervaring nu specifiek in om ondernemers te begeleiden bij verkrijging van het juiste krediet.
De MKB-kredietcoach is een organisatie die zelfstandige ondernemers ondersteunt bij het aanvragen en zelfstandig managen van hun krediet. Voor een ondernemer is een kredietaanvraag een belangrijk punt in de lange, voorbereidende periode van zijn ondernemingplanning. Voor de bank is het vaak een startpunt en moet de ondernemer nog veel kritische vragen van de bank beantwoorden.
MKB-kredietcoach is een initiatief van Jan Wietsma (accountant en innovator) Peter Houtsma,(bedrijfseconoom,) Karin Kleingeld (marketing) Marcel van Heeswijk (ICT en logistiek) en Bert Faber (Databasemanagement). Een team van ondernemers dat borg staat voor jarenlange ervaring in begeleiding op het terrein van ondernemersvaardigheden en financiële vaardigheden.
De MKB-kredietcoach helpt bij het professionaliseren van het bedrijf van de ondernemer en helpt dit financieel gezond te maken. De MKB-kredietcoach houdt ondernemers een spiegel voor en biedt hen coaching. Daarnaast stelt de MKB-kredietcoach workshops en trainingen beschikbaar, die de kennis van de ondernemer vergroten en de financiële huishouding rond de onderneming verbeteren. Tot slot organiseert de kredietcoach inspirerende en gezellige netwerkborrels waar de ondernemer kennis kan maken met andere ondernemers uit zijn vakgebied of regio.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.