Ads Top

'Banksparen bij OHRA biedt hoogste eindkapitaal'

Onderzoeksbureau MoneyView heeft aan de OHRA Pensioenrekening een maximale 5-sterrenrating in de categorie 'Prijs' toegekend. Volgens het bureau levert een koopsomstorting op een lijfrentespaarrekening met vaste rente in alle gevallen een hoger gegarandeerd eindkapitaal op dan traditionele koopsompolissen. De drie voordeligste producten zijn overigens allen bankproducten, waaronder de OHRA Pensioenrekening en de Delta Lloyd Bank Lijfrente Groeirekening.
Ook uit eerder onderzoek (bron: MoneyView Februari 2011) kwam OHRA samen met onder andere Delta Lloyd met de hoogste score op eindkapitalen en voorwaarden uit de bus. Nu blijkt opnieuw dat het voor consumenten mogelijk interessant is om hun beleggingsverzekering om te zetten naar een bankproduct en zo vermogen op te bouwen voor later. Met de OHRA Pensioenrekening kan fiscaal voordelig worden gespaard of belegd voor een aanvulling op het pensioen. Een combinatie van beide is ook mogelijk. Bij de optie 'sparen' brengt OHRA geen kosten in rekening, bij de optie 'beleggen' zijn er wel kosten maar deze zijn zeer laag (bron: MoneyView).
Voor klanten die beschikken over een pensioenopbouwpolis en nu willen overstappen naar een bankspaaroplossing riep OHRA begin dit jaar al een speciale oversluitservice in het leven. Volgens Fleur Dujardin, directeur marketing & verkoop OHRA, is de oversluitservice bestemd om consumenten te helpen met het maken van de juiste keuze. "Onze bancaire lijfrenteoplossing blijkt vaak een passende oplossing voor consumenten die hun bestaande pensioenpolis willen oversluiten. We zien dan ook een duidelijke verschuiving in de markt: consumenten sluiten nu al over naar banksparen," aldus Dujardin.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.