Ads Top

OHRA komt met nieuwe oversluitservice lijfrentepolissen

OHRA introduceert een speciale oversluitservice voor consumenten die een pensioenaanvulling willen via banksparen. De service is er voor consumenten die beschikken over een lijfrente-opbouwpolis en nu willen overstappen naar een bankspaaroplossing.
Met de OHRA Pensioenrekening kan men fiscaal voordelig sparen of beleggen voor een aanvulling op het pensioen. Een combinatie van beide is ook mogelijk. Bij de optie 'sparen' brengt OHRA geen kosten in rekening, bij de optie 'beleggen' zijn er wel kosten, maar deze zijn zeer laag (bron: MoneyView). Volgens Fleur Dujardin, directeur marketing & verkoop OHRA, is de oversluitservice  bestemd om consumenten te helpen met het maken van de juiste keuze.  "Met onze bancaire lijfrenteoplossing heeft OHRA  een passende oplossing voor consumenten die hun bestaande lijfrentepolis willen oversluiten".
Afgelopen zaterdagavond (22 januari) besteedde het televisieprogramma Kassa ook al aandacht aan het wel of niet oversluiten van lijfrente-opbouwpolissen naar bank- spaaroplossingen. OHRA was daarom ook zaterdagavond telefonisch bereikbaar. Consumenten belden met vragen naar aanleiding van het programma Kassa.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.