Ads Top

Zwitserleven start campagne 'Het voordeel van vooruitdenken'

Pensioenverzekeraar Zwitserleven start vandaag met de nieuwe reclamecampagne 'Het voordeel van vooruitdenken'. In de nieuwe campagne bouwt Zwitserleven verder aan Het Zwitserleven Gevoel, een van de langstlopende campagnes in Nederland. Doelstelling van de campagne is om de Nederlander in beweging te krijgen als het om zijn pensioen gaat.
In de campagne zijn de bekende elementen van Het Zwitserleven Gevoel, vertolkt door hoofdrolspeler Chris Zegers, behouden. Nieuw element is dat Zwitserleven de Nederlander wijst op Het voordeel van vooruitdenken. In de campagne laat Zwitserleven hiervan voorbeelden zien en hoe de pensioenverzekeraar zelf voor de klant vooruit denkt met zijn dienstverlening en producten.
Een financieel onbezorgde toekomst is nog steeds haalbaar, maar dan moet de Nederlander wel nu zijn verstand gebruiken en in actie komen. Uit eerder onderzoek is gebleken dat bijna de helft van de werkende Nederlanders verwacht dat zijn of haar pensioen veel te laag of aan de lage kant zal zijn. Slechts drie op de tien werkenden vindt het niet nodig om voor een aanvulling op het pensioen te zorgen.
Directievoorzitter Maarten Edixhoven van Zwitserleven: "Wij zijn ervan overtuigd dat Het Zwitserleven Gevoel anno 2011 nog steeds haalbaar is. Om dat te realiseren zijn we bij Zwitserleven iedere dag met de toekomst bezig door risico's in te schatten en verantwoorde beleggingsstrategieën voor onze klanten te ontwikkelen. Voor onze klanten betekent dit dat zij tijdig keuzes maken en aanvullende maatregelen moeten nemen, want die zijn onvermijdelijk. Met de nieuwe campagne willen we hen stimuleren nu in beweging te komen en vooruit te denken. Gebruik je verstand nu, dan kom je tot gevoel straks."

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.