Ads Top

Interpolis: Verzekering is sluitstuk, eerst preventie

Interpolis presenteerde haar nieuwe visie op verzekeren en opende vier Preventiewinkels. Volgens Interpolis is verzekeren niet de enige oplossing om met risico's om te gaan, daarom lanceerde de verzekeraar een grootschalige preventiecampagne, waar de winkels deel van uit maken. Rob Coolen, directeur van Interpolis: "Met preventie kun je schade voorkomen en beperken, daar willen we Nederland bewust van maken. Verzekeren wordt wat ons betreft het sluitstuk."

De nieuwe visie op verzekeren is gericht op het voorkomen en beperken van schade door preventie. Volgens Interpolis is verzekeren namelijk niet de enige oplossing. Coolen: "Denk aan emotionele schade die ontstaat bij een brand, waarbij iemand dierbare erfstukken verliest. De materiele schade vergoeden we als verzekeraar. Maar de emotionele schade kunnen we gewoonweg niet oplossen. Daarom helpt Interpolis vanaf nu bij het voorkomen van schades!"

Hoe je schade kunt voorkomen en beperken wordt duidelijk gemaakt in de campagne van Interpolis en in de vier Preventiewinkels die vandaag werden geopend in Amsterdam, Rotterdam, Amstelveen en Groningen. Deze zijn ingericht als een huis, om consumenten bewust te maken van de risico's die zich in en om het huis bevinden.

In de Preventiewinkel vind je ook glasheldere oplossingen om deze risico's te voorkomen of beperken, in de vorm van preventieadvies en -producten. Zo vind je in de keuken een blusdeken en brandblusser, omdat brand vaak in de keuken ontstaat. In de woonkamer is een standbykiller een van de preventievoorbeelden en in de badkamer wordt, onder andere, gedemonstreerd hoe een lekbak waterschade kan terugdringen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.