Ads Top

Alex Vermogensbeheer doorbreekt grens 1 miljard

Op 19 december is Alex Vermogensbeheer erin geslaagd om de grens van 1 miljard euro aan vermogen in beheer te passeren. Sinds de start op 1 januari 2008 kiest Alex er voor om tijdelijk minder of zelfs even niet in aandelen te beleggen als de beurzen tegenzitten. Met deze aanpak wist de vermogensbeheerder haar klanten te behoeden voor de beurscrash van 2008 én voor de grote dalingen in augustus 2011 en april 2012. In de afgelopen jaren behaalde Alex dankzij actief vermogensbeheer onder meer een rendement van 35 procent voor klanten met een behoedzaam beleggersprofiel.
Guido van Aubel, directeur Alex Vermogensbank: 'Het passeren van de grens van 1 miljard kwam voor ons eerder dan verwacht. Onze klanten waarderen onze dagelijkse evaluatie van de marktomstandigheden en de keuze om tijdelijk niet in aandelen te beleggen als het beurssentiment slecht is. Wij zijn er trots op deze goede resultaten voor onze klanten te behalen.'
Actief beheer van de portefeuille en het alert reageren op kansen en bedreigingen in de markt spreekt klanten aan. Terwijl als gevolg van de onzekere economische omstandigheden de populariteit van beleggen is teruggelopen, weet Alex Vermogensbeheer een groeiende instroom van vermogen en klanten te realiseren. In 2012 steeg het beheerd vermogen met Euro 300 miljoen, waarvan Euro 200 miljoen nieuwe instroom en Euro 100 miljoen door rendement. Een groot deel van de klanten van Alex Vermogensbeheer is afkomstig van Rabobank of ABN AMRO, gevolgd door ING, Van Lanschot en Robeco. Inmiddels maken meer dan 20.000 klanten gebruik van Alex Vermogensbeheer.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.