Ads Top

Kosten ING gaan omhoog

ING gaat de tarieven voor dagelijkse bankzaken per 2013 verhogen. Dat is onvermijdelijk door de hoge kosten van het betalingsverkeer en de noodzakelijke investeringen in veiligheid en de totstandkoming van één gezamenlijk Europees betalingsverkeer (SEPA). Daarnaast bankieren klanten bij ons via internet, mobiel of op de traditionele manier met acceptgiro’s en afschriften. Het onderhouden van de systemen, die ontwikkelen en veilig houden, brengt kosten met zich mee. Ook na de tariefsverhoging blijft de ING blijft de voordeligste keuze in Nederland onder banken met een complete dienstverlening.
In 2012 heeft de ING de betaalpakketten voor particulieren met een aantal services en diensten uitgebreid. Zo kunnen nu alle ING klanten een beroep doen op Emergency Cash als ze op vakantie ineens zonder geld komen te zitten en hebben we onze dienstverlening op Mobiel Bankieren uitgebreid en verbeterd. Daarnaast biedt het gebruik van een Creditcard in een pakket klanten meer voordelen en zijn de openingskosten afgeschaft. De tarieven bleven bij deze verbeteringen voor klanten in 2012 gelijk.
De tarieven van het Basis-, Betaal- en RoyaalPakket gaan per 1 januari 2013 met respectievelijk €2,40, €3,00 en €5,00 per jaar omhoog. Voor €17,40 per jaar (vanaf 1-1-2013) kunnen klanten met het BasisPakket gebruik maken van de volledige dienstverlening van ING. Ook de losse Betaalpas en papieren afschriften stijgen in tarief. Net als het opnemen van contant geld buiten de eurozone. De rentetarieven op de Kwartaallimiet en op gespreid betalen met een creditcard van de ING gaan omlaag. Voor meer informatie: www.ing.nl/tarieven2013. Vanaf 1 oktober lezen klanten over de tariefswijzigingen als zij gaan internetbankieren via Mijn ING. Klanten die geen (actieve) gebruiker van Mijn ING zijn, ontvangen een papieren folder bij hun afschrift, of worden geïnformeerd via een brief.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.