Ads Top

Stijgende nettowinst ING

Het aantal klanten dat hun salaris stort op een ING betaalrekening nam in het eerste kwartaal per saldo toe met 17.000. Het aantal gebruikers van Tim, het online huishoudboekje van de ING, blijft iedere maand groeien en nadert inmiddels het niveau van 175.000 gebruikers. Dat meldt de bank in een persbericht.
Ook in het eerste kwartaal ondernam ING diverse initiatieven om de dienstverlening aan haar dienstverlening klanten verder te verbeteren. Zo opende ING in het eerste kwartaal weer meerdere kantoren door heel Nederland en werd het online platform ing.nl/mijngeld geïntroduceerd, waarop bezoekers allerlei informatie en hulpmiddelen vinden waarmee zij hun financiële kennis en inzicht kunnen vergroten.
Het onderliggende nettoresultaat van NG Groep bedroeg over het eerste kwartaal van 2011 EUR 1.492 miljoen tegen EUR 923 miljoen over het eerste kwartaal van 2010. De stijging van de onderliggende nettowinst van ING Groep is vooral toe te schrijven aan de sterke prestaties bij de Bank en aan een aanzienlijke verbetering van het resultaat van het verzekeringsbedrijf. Het nettoresultaat nam toe met 12,3% naar EUR 1.381 miljoen (EUR 1.230 miljoen in het eerste kwartaal van 2010).

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.