Ads Top

OHRA start verkoop lening en krediet

OHRA verstrekt vanaf 1 februari onder eigen label doorlopende kredieten en persoonlijke leningen aan consumenten. Iedereen kan voortaan rechtstreeks een lening afsluiten via de website www.ohra.nl/lenen. De verzekeringsmaatschappij maakte vandaag bekend hiervoor een samenwerkingsovereenkomst te hebben gesloten met Santander Consumer Finance Benelux B.V., die de financiële producten levert.
De jarenlange ervaring van Santander Consumer Finance en haar aantrekkelijke financiële producten waren voor OHRA doorslaggevend om weer toe te treden op de markt van kredietverstrekking. Fleur Dujardin, directeur Marketing & Verkoop, ziet dan ook ruimschoots mogelijkheden in deze samenwerking. "Santander Consumer Finance is een gerenommeerde financiële dienstverlener die bekend staat om haar betrouwbaarheid en een aanhoudende scherpte in haar aanbod. We zetten met een partij als Santander Consumer Finance, in combinatie met ons sterke merk OHRA, de nieuwe producten dan ook vol vertrouwen op de markt" aldus Dujardin.
Het is niet voor het eerst dat OHRA actief leningen en kredieten aanbiedt. Tot 5 januari 2009 konden consumenten ook al bij OHRA Bank terecht om een lening af te sluiten. "Vanuit kostenoverwegingen besloten wij begin 2009 om deze producten niet meer aan te bieden. Alleen de bestaande klanten met een lening of krediet werden nog geholpen," licht Dujardin toe. "Dankzij de samenwerking met Santander Consumer Finance is dit vanaf vandaag weer voor iedereen mogelijk."

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.