Ads Top

KPMG: 'Financiële zelfredzaamheid jongeren te verstevigen'

Accountants- en adviesorganisatie KPMG wordt partner van Stichting Weet Wat Je Besteedt (WWJB). Wouter Bos neemt plaats in het bestuur. WWJB richt zich op het vergroten van de financiële zelfredzaamheid van jongeren van 12 tot 25 jaar. KPMG wil daar graag een bijdrage aan leveren en zal de stichting ondersteunen met financiële middelen, menskracht en expertise. Wouter Bos, oud-minister van Financiën en binnen KPMG leider van de adviespraktijk voor de Publieke Sector en Gezondheidszorg, treedt toe tot het stichtingsbestuur.
Geld speelt in het leven van jongeren een belangrijke rol, maar iedereen gaat anders met geld om. Veel jongeren beseffen dat ze best hulp kunnen gebruiken en zijn wel degelijk geïnteresseerd om meer te leren over omgaan met geld. Wouter Bos: "Als minister van Financiën heb ik het belang van financiële educatie altijd nadrukkelijk naar voren gebracht. Het vergroot de weerbaarheid van consumenten. Met geld kunnen omgaan en iets weten van financiële producten als betaal- en spaarrekeningen, verzekeringen en leningen is ook voor jongeren essentieel. We weten allemaal dat je bijvoorbeeld door onverantwoord leengedrag al op jonge leeftijd behoorlijk in de knoei kunt komen. Natuurlijk is financiële bewustwording voor deze doelgroep iets anders dan de financiële en andere issues waarmee wij binnen KPMG dagelijks bezig zijn.  Maar wij willen met steun aan projecten als Weet Wat Je Besteedt duidelijk maken dat we ons denken en doen niet alleen in willen zetten voor grote bedrijven en overheidsorganisaties. Daarom sluiten we ons graag aan bij deze brede coalitie van organisaties die achter dit initiatief staan. Samen met de andere partners van WWJB denk ik dat wij  kunnen helpen om de financiële zelfredzaamheid van jongeren te versterken. "

1 opmerking:

  1. Capital Lending and Mortgage Group offer Business Financing,loans to suit your business plan. Get quick & easy access to the funding you need now,Get the financing you need to help your business grow Quickly. Apply Now, Quick and Hassle Free Process, Free Paperwork Assistance, Safe and Secure Transaction. Flexible Repayment. Quick Approval. Highlights: Providing Flexible Cash Email: capitallendinghelpdesk@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.