Ads Top

Syntrus Achmea actief in Caribisch Nederland

Syntrus Achmea wordt de fiduciair manager, vermogensbeheerder en administratief uitvoerder van de Stichting Pensioenfonds Caribisch Nederland (PCN). Dit fonds is opgericht om te voorzien in de pensioenuitvoering van het overheidspersoneel op Bonaire, Sint Eustatius en Saba.
Op 10 oktober 2010 kregen deze eilanden een nieuwe staatkundige status. Daarbij werd de pensioenvoorziening 'losgekoppeld' van het Algemene Pensioenfonds Nederlandse Antillen. Stichting PCN is er voor de medewerkers van de Rijksdienst Caribisch Nederland, van lokale overheden en overheidsbedrijven en van zorg- onderwijs- en welzijnsinstellingen. Het nieuwe fonds telt 4000 deelnemers. Het belegd vermogen bedraagt 200 miljoen dollar.
Syntrus Achmea zet met deze klant een nieuwe stap in haar internationale dienstverlening. Het mandaat van de stichting PCN past in de ambitie om klanten ook grensoverschrijdend te bedienen. De deelnemers op de verschillende eilanden zullen in verschillende talen (Nederlands, Engels en Papiamento) en met verschillende valuta's worden bediend.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.