Ads Top

Maarten van Berckel CCO Deutsche Bank Nederland

Deutsche Bank heeft Maarten van Berckel met ingang van 1 december 2010 benoemd tot Chief Country Officer in Nederland. De heer van Berckel volgt Leonhard Degle op. De heer Degle gaat in maart 2011 met pensioen na 38 jaar gewerkt te hebben bij Deutsche Bank, waarvan de laatste 10 jaar als Chief Country Officer in Nederland.
In zijn nieuwe rol zal de heer van Berckel verantwoordelijk zijn voor alle activiteiten van Deutsche Bank in Nederland, waaronder alle klantenrelaties en de verdere implementatie van de groeistrategie van de bank. Hij zal rapporteren aan Juergen Fitschen, lid van de Raad van Bestuur van Deutsche Bank.
De heer van Berckel heeft 25 jaar ervaring in de financiële sector en was voorheen Deutsche Bank's Chairman for Corporate Finance in de Benelux. De heer van Berckel, die in Amsterdam kantoor zal blijven houden, kwam in 2008 bij de bank. Daarvoor was hij Managing Director van Lehman Brothers International (Europa) en Chief Executive Officer van Lehman Brothers Benelux.
Bij Deutsche Bank Nederland werken ca. 1500 mensen. Het is de vierde grootste zakenbank in Nederland. Deutsche Bank is al bijna een eeuw in Nederland actief en biedt klanten een volledig pakket aan bankdiensten aan op de terreinen van investment banking, vermogensbeheer en wereldwijde transacties.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.