Ads Top

Union Bancaire Privée breidt zijn activiteiten uit in Luxemburg

Union Bancaire Privée (UBP) verbreedt zijn strategie en benoemt Yves Stein als het hoofd van zijn bankactiviteiten in Luxemburg. Alvorens hij begon te werken bij UBP was Yves Stein algemeen-directeur bij BNP Paribas (Suisse) S.A., waar hij verantwoordelijk was voor vermogensbeheer. Eerder was hij CEO Private Banking binnen de Fortis-groep.
Door de aanwerving van Yves Stein toont UBP dat het zijn aanwezigheid in Luxemburg, waar het sinds 2002 een kantoor heeft, wenst te versterken. De bank heeft het financiële centrum van Luxemburg geselecteerd als het ideale platform van waaruit het zijn activiteiten op het gebied van private banking en vermogensbeheer in Europa kan uitbreiden. Yves Stein is een Luxemburgs staatsburger, afgestudeerd aan het Institut Catholique des Hautes Etudes Commerciales in Brussel, en heeft meer dan twintig jaar ervaring in de banksector. Gedurende zijn carrière heeft Yves Stein diverse leidinggevende posities bekleed in grote Europese en Zwitserse financiële centra.     
Union Bancaire Privée, UBP SA (UBP) heeft zijn zetel in Genève en is een van de toonaangevende privébanken in Zwitserland. De bank is actief op het gebied van vermogensbeheer voor zowel private als institutionele cliënten. UBP heeft ongeveer 1.200 mensen in dienst op meer dan 20 locaties over de hele wereld en voorziet in een volledig assortiment innovatieve investeringsproducten en -diensten, zowel in traditioneel als alternatief vermogensbeheer, met als doelstelling sterke prestaties te leveren en het kapitaal van cliënten te beschermen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.